Hur upphäva detta stillestånd, champagne ska jag ju inte dricka förrän på torsdag? Tänkte att jag får väl skriva en bok under tiden. Maria Küchen har skrivit ungefär 16 stycken och älsklingsBenke Ohlson har hållt på i 25 år och ändå var det bara 10 år sedan han slog igenom. I mitt hjärta slog han igenom för ungefär 27 år sen, han skrev krönikor i VeckoRevyn och var skitsnygg och helt fri. Men stön och allt det där, bokskrivande är trots allt bara ett jobb och jag måste sluta lura mig själv. Om det nu är det här jag ska göra, och varför inte för de andra frågorna är för stora idag, så- skriv då! Men varför är det då så att hela Anagram låter som ett plagiat av Flickvännen, jag skrev ju min först! Eller först, ehh, Ramkvists är ju redan ute och utläst och den var rejält bra, men så påminner jag mig själv några ord som jag lånade av någon annan och skrev ner. Jag citerar ur Agnes  Edward: Det sägs att det finns ett trettiotal livsdugliga historier som alla berättas om och om igen, på film, teater, i litteraturen, ute i verkligheten. Okej, jag drar väl mitt strå till stacken ännu en gång. Tjingeling.