Imorse vaknade jag med ihopklistrade ögonlock och påsar under ögonen. Ingen bakfylla utan rätt och slätt allergi. Tog tid att gnugga liv i ansiktet. På eftermiddagen köpte jag ögondroppar vilket har lindrat det värsta.
På bussen hem från jobbet sjönk jag in i Nattfåk. Satt på en säte vid fönstret, solen sken in samtidigt som värmeledningen hettade upp mina fötter och underben. Tänkte bort värmen och drogs in i spänningen. När jag tittade upp kände jag inte igen mig. Hade missat hållplatsen. Gick av så fort det var möjligt. Var tvungen att stå och vänta en stund innan jag snöpligt fick åka tillbaka två hållplatser, springande ta mig över till andra sidan vägen och precis missa en buss. Men efter en stund kom en till, full förstås som alla bussar vid halv sextiden. Fick stå med tunga väskan på ena handen, boken i den andra och sen luta mig mot en stolpe för att hålla balansen. Det gick bra.
Är inte riktigt förtjust i språket i Nattfåk, tycker det kunde vara lite stramare och elegantare, men handlingen suger tag. Gillar växlingen mellan olika tider, påminner lite om vad jag själv håller på och laborerar med.
Hemma pajade min nylagade dator. SÅ TYPISKT! Moderkortet skulle vara utbytt sa dom på Elgigantens serviceavdelning, men det hjälpte tydligen inte. Men tur att jag har den lilla minidatorn som jag börjar bli riktigt förtjust i, den är lätt och smidig. Perfekt för att resa med och snart stundar faktiskt en Berlinresa. Ser fram emot att komma hemifrån några dagar.
Inte har jag skrivit nåt idag heller. Tiden räckte bara till att betala månadens räkningar och svära lite över den nylagade datorn som skulle visa sig olagad. Så var det med det. Men veckan är ju kort och jag har inte svininfluensa och har betalar mina räkningar. Så på lördag och söndag kan nog skriva ett några sidor.
Nej, nej, nej och NEJ! Då måste jag ta itu med deklarationen!
Ha-ha-ha!