Ja, mina vänner, min tid här på bokcirklar börjar närma sig sitt slut. Eller mja, jag får väl erkänna att jag nog kommer uggla runt här även efter månadens slut, här finns ju en massa trevligt folk som samtalar om mitt absoluta favoritämne i världen! Hur sajten har kunnat undgå mig tidigare har jag faktiskt ingen aning om. Så jo, jag blir nog kvar (om jag inte blir utkastad för att jag babblar för mycket, vill säga *fniss*). Fast inte i egenskap av debutantbloggare. Men det är ungefär en vecka kvar och jag tänkte passa på att ge er tillfälle att ställa de eventuella frågor ni kan tänkas ha. Så. Har ni några så ut med dem så ska jag göra mitt bästa för att besvara dem. Jag är lite som 118 118, man kan fråga mig vadsomhelst.  

I övrigt blir det två bilder: prinsessmuggen till StaFri, och en bild på min mormor till Mattiaz M, som ju verkade lite betuttad

Anledningen till att jag är så här kort i tonen är att jag är alldeles härligt djupt insyltad i inte en utan två romaner för tillfället: Flugornas Herre (Golding), och Magiker och glas (King), och jag måste måste måste tillbaks in i dem!

Är det någonstans man blir förlåten för att låta läsandet gå ut över allt annat så är det väl ändå här?