*viker förläget ihop melodramats slängkappa och tassar tillbaka in*

Ähem … TrettioEN dagar var det visst januari hade, ja. Så IMORGON är sista dagen. Hihi!

I natt när jag satt och försökte läsa så dök plötsligt Cervantes, Lewis, London, Oates och Coetzee upp i mobb och ville lyncha mig för att jag hade glömt nämna dem i min lästipslista. I ett hörn i mitt vardagsrum stod Tjechov, Tolstoj och Solsjenitzyn, rökte och muttrade och blängde bort mot mig, och precis framför mig på fårfällen satt Lovecraft och försökte mässande åkalla ett monstrum med tentakler för att sluka mig. Det var rätt otäckt.

Så jag får väl – om jag inte ska bli arkebuserad av ett gäng arga författare – ta tillbaka min lästipslista och säga: läs allt som har skrivits så blir det bra. Att jag tidigare har konstaterat att ingen har läst allt kan inte hjälpas. Då får ni helt enkelt bli först!

Så. Ingen nämnd ingen glömd. Packa ihop rökelsen nu, H.P., och ta med dig korpen. Poe saknar den säkert och han blir nog arg om han upptäcker att du använt den till så elaka saker som att försöka förgöra en stackars svensk ung dam. Se så, ni ryssar, sopa bort askan efter alla era pipor och cigarrer innan ni går, tack. Och Oates, glöm inte de tre manuskripten du fick ihop på den ena kvällen du varit här. *mutter mutter*

*testar att sätta in bilden på bokhyllan*

… Näpp, funkade inte idag heller. Konstigt!

Nåväl, vi ses imorgon! Och DÅ är det sista dagen på min blogg

PS. Tack, Mattiaz för att du fattade mit komplimangfiske i början av förra inlägget och skrev att jag hade varit underhållande *fniss* Jag är inget om ingen tycker om mig