Idag tänker jag litet på ett ljust Östersundsminne. Jag bodde i ett ruckligt hus på Byvägen på Frösön. På eftermiddagarna efter jobbet brukade min vän Per komma förbi rattandes sin morsas Saab. Vi brukade åka till Vallagrillen och spela flipper.

Nu spelar han bas i gruppen Rognedal. Vi träffades faktiskt igen härom veckan.

Igår var det sista kvällen med barnen. Jag och mitt äldsta barn brukar lägga fyraåringen och sedan göra något mysigt. Ibland ser vi en romantisk komedi. Igår blev det Min brorsas flickvän Med Juliette Binoche och Steve Carell (Han från 40 year old virgin). Vad bra dom är på musik i film, amerikenarna! Vilken fulländat fullmatad lättviktsrulle om en urartande släktträff hos en så där helt härlig familj det var!

I alla fall så hade en av tonårdöttrarna i filmen ett par byxor med texten YOU WISH tryckt på rumpan. Kanske borde jag låta trycka det på de senaste problembarnen från Acne.