Jag vet inte vad jag vill skriva, bara att det finns ett behov som måste fyllas. Det här uttalandet kan man läsa på många plan – det kan handla om just nu, det kan handla om just nu med lite vidare tidsramar (den här sommaren som komma skall), det kan handla om hela livet, det kan handla om något helt annat än text, kanske är det applicerrbart på hela mänskligheten, kanske är det inte applicerbart på mej. Ibland behöver saker inte vara svåra. Läste halva Blixthalka av Erik Helmerson, vårens andra debutant på mitt label norstedts, och blev så otroligt glad över att hitta en ganska enkel men genuin läsupplevelse. Inget krångel, bara en bra bok. Det påminner om barndomens läsning – ren lust gjorde att jag läste vidare. (Skrev jag precis ordet "lust"? Är det något ord ajag vill bannlysa, förutom de uppenbara kandidaterna adekvat diskurs och vårtgård, så är det LUST. Använder man ordet lust vet man inte vad det vill säja. OMG, jag vet tydligen inte vad lust är.)

Från det ena till det andra: Godnatt.