Tack för svar och deltagande.
Jag vet fortfarande inte vad som gick snett. Jag hoppas verkligen det funkar nästa gång …
En sak som jag undrar är: kan/bör/ska författaren vara med i cirkeln om sin egen bok, om denna så själv önskar? Eller hämmar det deltagarna så att de kanske inte skriver vad de känner? Eller tycker de rentav att det är roligt att ha författaren där?
Svara gärna före torsdag – ni som är anmälda till Jävla John-cirkeln – så att jag vet!

Intressant är att första gången jag inte fick några kommentarer på bloggen var i förrgår, när jag vecklade in mig i existensiella resonemang om Gud. Rätt åt mig! Det är verkligen inte mitt bord. Vad ska man svara på mina floskulösa tirader? Jag antar att jag kände mig trött, splittrad, lite ledsen och desillusionerad just då. Normalt brukar jag också anta att dans är bättre än religion (och kanske också terapi), som Nina skriver! Men det är troligen alltför länge sedan jag dansade.

Åsså var jag lite ledsen för att jag glömde ta en bild på min läshörna på landet …

Ninni: känn intet dåligt samvete för min förödda kväll. Det är knappast ditt fel att jag har en seg gammal dator eller taskigt bredband eller vad det nu var. Du har ju dessutom skrivit en fantastiskt fängslande bok som jag haft ett par mycket bra kvällar med! Och imorgon ska jag med stort intresse läsa igenom chatten och kommentera lite vettigare än jag kan nu (eftersom jag försöker tillägna mig vettigare sovvanor). Godnatt!