Mycket tråkigt att missa Enhets-cirkeln – särskilt nu när jag läst chatten efteråt!
Jag saknar ju detta sätt att diskutera böcker! (När jag får mera tid ska jag gå med i en "riktig" bokcirkel också, där man sitter tillsammans och pratar och ser varandra i ögonen och dricker te.)

Men nu har jag iallafall läst och kommenterat på Forumet. Titta där om ni vill veta mina tankar kring Enhet.

Jag har anmält mig till Mig ägen ingen och Vi måste prata om Kevin också. Kanske ska jag "fejk-anmäla" mig till en cirkel innan det är dags för dem, så att jag kan kolla om det funkar …? Det vore mycket trist att ladda en gång till och sen inte kunna delta.
Jag kommer alltså inte att lägga näsan i blöt i John-cirkeln. Men är givetvis mycket nyfiken på hur ni ska ha läst den …
Känner mig en aning tom på upplevelser idag. Skulle träffa en journalist från Värmland för en intervju om Jävla John på ett fik vid lunchtid – och så dök han inte upp! Och på tidningen visste ingen var han var (?). Jag hoppas inget hänt honom under resan mot huvudstaden. Men troligen inte, för de sa att han är väldigt disträ … han har nog GLÖMT det (vilket givetvis sårade min fåfänga). Det var hur som helst illa eftersom hela min arbetsdag splittrades och gick åt fanders. Jag drällde runt på stan istället eftersom det blev meningslöst att ta mig till "jobbet". Trist. Disrespect.

Imorgon kan jag inte skriva heller för då ska jag jobba med speakertexten på en dokumentär för SVT om den sexuella revolutionen i Kina – och en om ofrivillig barnlöshet (apropå diskussionen om Enhet …). Jag måste ju leva också.

Nu, eftersom min bloggmånad närmar sig sitt slut, får jag inte glömma att lägga ut denna underbara bild på Sillen och den nyutvalpade Asta, en dag gammal (fast det inte finns någon som helst koppling till min miserabla dag – eller kanske just därför? Som tröst? :-):