Nu har jag väl riktigt fuckat upp alltihopa.
Alla utom Ninni kan bortse från det jag skrev nyss!
Jag trodde nu att jag skrev i din gästbok (eftersom det stod "kommentera inlägg") men ack vad jag bet mig i tummen – det lades ut här. Antingen är det jag som är en korkskalle eller så är sajtens upplägg en aning rörigt. Vad tror ni?

1.  Eva är en korkskalle
X. Sajten är rörig
2.  Eva borde gå en webbkurs

Men nu fattar ni varför det blev obegripligt.
Tack för de vänliga orden, Ninni. Jag håller med dig om att bloggeri är en märklig avart av journal, en hybrid, en skvader, en bastard: som en gårdshund korsad med chihuahua, Alex Schulman En pretentiös dagbok som man ändå hoppas att någon tjuvtittar i, eller som en krönika i ett litet hemprintat fanzine som ingen läser.
Alla dessa människor som lägger ut sina liv på webben … vem ska hinna läsa dem när alla sitter och bloggar (jag lär för bövelen inte läsa mycket denna månad)? Men förlåt, nu gjorde jag säkert en vanvettig övertolkning.
Vilken besvikelse det måste vara varje dag man loggar in och ingen har kommenterat, när kompisarna man tipsade i början har roligare saker för sig på fredagskvällen, när tusen apor slocknat och bröderna Schulman sugits bort som två avdöda tvillingstjärnor, två vita dvärgar (eller svarta hål) i cyberrymden – blir inte den tomma bloggen bara en påminnelse om ensamheten och  och intighet då? 
Endast så länge som någon kommenterar inläggen så existerar man. Jag bloggar, alltså finns jag. När man skriver sin dagbok inom hänglås och byrålåda blir man iallafall inte besviken när ingen läser.

                                                                                   

             

Vit dvärg                                           Vit dvärg 
                   

Fel på SvD:s jävla läsarpoängsättartärning idag. Ingen jag känner som försökte rösta blev registrerad.
Egentligen skulle jag ju inte bry mig. Jag antar att jag måste skaffa mig tjockare hud.

God natt!