Hej alla ni som kommenterat mitt inlägg igår!

Jag står just nu på randen av ett nervöst sammnbrott.

Jag hade skrivit ett LÅNGT stycke med svar till er alla (Pippilin, Ulle, Ninni och Ingela) och några smörfina citat från John Lennon och skulle just lägga in den sista bilden på bägge vovvarna – OCH SÅ HÄNGDE SIG alltihopa och försvann! Och jag hittar inte igen det. Jag vet inte om det beror på att klockan passerade midnatt eller vad i h*****e annars, men nu är klockan för mycket och jag måste gå i säng och försöka få en god natts sömn (det har varit lite illa på sista tiden. Jag är mycket frustrerad för jag hade skrivit i nästan en timme och det handlade INTE m Te**nor, det handlade om viktiga saker! Fan. Jag får försöka rekonstruera det imorgon, jag återkommer då. Sorry, trevliga läsvänner. 

 

Kan iallafall försöka säga godnatt med en bild på Sillen och yngsta dottern Tilde. Hoppas det funkar nu! Så här skönt kan man sova med en hund …

Nej, det funkar inte att lägga in bilden. Kolla på min läshörna istället, där ligger bilden. Nu är det generalknas, istället kopieras överdelen på hemsidan in NEDANFÖR!! "Du är bland läsvänner"… Jag måste nog prata med webbmastern om detta ska funka …

Godnatt!

 

Eva