… är jag som sagt och har inte riktigt fattat den här sajtens något röriga upplägg. Man kan alltså skriva i gästboken (vilket jag gjort) och då får du meddelande om att du fått meddelande? Eller?
Och så kan jag kommentera i dagboken som jag gör nu, och då måste du gå in och kolla för att se att jag svarat? Äh, jag har lagt till mig som läsvän också, och jag har fattat hur jag ska kunna läsa din gästblogg – den ligger ju kvar på din läshörna. Brilliant! Jag har börjat läsa den underifrån och konstaterat att du liksom jag har en fäbless för att svälla ut lite. Sympatiskt! Och jag blev väldigt sugen på att läsa dina böcker nu när jag begripit vilken Ninni det är frågan om.
Finns de alla i pocket? Fast jag högaktar biblioteken vill jag helst ÄGA böckerna.

Hälsningar,
eder
Månadens gästbloggare