… på många sätt. En (o-)färd till IKEA ända till Uppsala bara för att finna att deras datasystem ljuger och den åtråvärda matta till balkongen som jag försökt få tag i sedan förra året redan var SLUT fast den just kommit in. Dessutom lyckades jag tappa mina slipade solglasögon där någonstans och har ävenså förgiftat luften med onödiga bilavgaser. Fy fan så otroligt meningslöst och dumt.

Jag får återkomma imorgon. Jag samlar mig nu inför slutspurten på min bloggmånad! Jag har fått inbjudan till en bokcirkel, Mitt rätta jag av Pernilla Glaser, detta av Anna. Är det alias Pippilin kanske?
Jag ska försöka hinna läsa den, den verkar intressant även om man kanske mest blir förbannad. Det verkar som om till och med John Lennon :-) är mer begriplig i min bok än den kompletta barnrumpa (om jag fattat saken rätt) som är den manlige huvudpersonen i den boken.
Men det kanske är helt fel? Jag måste läsa och see for myself. Det är dumt,dumt,dumt att uttala sig om böcker man inte läst. Och nu har jag gjort mig skyldig till det två bloggar i rad. Skäms på mig!

Det gläder mig iallafall att ni som varit inne på CR:s hemsida finner den lika löjeväckande som jag.