Jag råkar nu veta att inte heller det kompetenta förlagsfolket på Alfabeta kunde ansluta sig till en cirkel, den om Jävla John ikväll, trots försök från alla möjliga datorer.
Jag tycker det verkar som om det är viss programmering på bokcirklar.se som är i behov av översyn. Om tanken är att ALLA ska kunna delta, hög som låg, ung som gammal, skolungdomar och moster Annbritt, så är det nog i denna stund feltänkt. Flera har ju haft problem, har jag läst. Är det någon som ser över det här problemet, som ju rör själva kärnan av bokcirkelverksamheten? När ska sajten omgöras? Det är mycket intressant att veta om man ska fortsätta som aktiv medlem …
Ska iallafall bli spännande att läsa chatten imorgon (om någon lyckades delta?).

Idag fick jag iallafall kännedom om ett storslaget och tragiskt misslyckande – en sentida broder till ingenjör Andrée: 

I SvD fanns en artikel om en katolsk präst som försökt slå rekordet i att flyga med partyballonger (vem upptecknar såna rekord?). Det gamla rekordet var 19 timmar i luften. I söndags steg fadern till väders i Paranaguá i södra Brasilien för att föras med vinden i säkerhet in över gränsen till Argentina. Men något har gått horribly wrong. Istället har nyckfulla vindar fört honom ut över havet, och nu är han borta! Sist han hördes av (meddelst två mobiltelefoner och en GPS) befann han sig fem mil utanför kusten. Ingen vet var han är nu.
Det storslagna och tragiska i det hela är att prästen gjorde denna bedrift för att samla pengar till att bygga en vägkyrka för lastbilsförare i sin hemstad. En oas för långväga resande, liksom.
Det verkar inte som om Gud ser till de sina. Iallafall inte sina dristiga ballongfarare.
Men patern är vältränad, har nödproviant för fem dagar och och har 80% chans att överleva, säger räddningsledaren Coelho (!), trosvisst.
Kanske återfinns prästen och så ÄR det, vips! inget misslyckande. Man kan ju hoppas.