… och dags för den första riktiga vårhelgen på landet. Förra gången var det kallt och snö.

Boda in the winter

Där i ett rum finns min riktiga läshörna där det konsumerats massor av böcker – en gammal knarrig baden-badenstol från Obs!Interiör. Jag ska ta en bild på den i helgen och lägga ut på "min" sida.
Även ungarna har alltid läst på landet, ety det är en TV-fri zon. datorer har vi inte heller haft. Och de har heller aldrig velat ha det annorlunda, så är det helt enkelt och så ska det alltid vara, har de resonerat på barns vis. Och så har vi läst och spelat sällskapsspel och idkat skumtimme (kurat skymning). Ibland har jag tänkt att de kanske tillo ch med känner sig befriade? (Ha ha, förmodligen kommer jag att få på moppo för det där när de ska göra upp med mig i någon framtida terapisession: "VI FICK ALDRIG HA DATOR PÅ LANDET som alla andra ungar!!! De bara tvingade oss att LÄSA jämt!!!!)
Jag ska också visa en vårbild som är några år gammal både Sillen och yngsta dotra är valpar. Det är påsk och de sitter så fint bredvid varandra i solen på verandan. För mig är den sinnebilden för våren, värmen, hoppet och vänskapen:
 
(ACK vad konstigt bilderna beter sig, detgår inte att lägga dem snyggt!)

Eftersom jag ej kan blogga under helgen så skriver jag på måndag nästa gång. Hoppas alla läsvänner får en helg i vårsolens glans med minst en bok!
Eva

PS! Det har ännu ej varit väder för något balkongfoto med paraplydrink. Kanske blir det lagom tills min bloggmånad är slut?