Bröderna Di Biasi, som var bossar i de spanska kvarteren där jag bodde, hade en pakt med Giuseppe Misso i kvarteret Sanità, och med Vincenzo Mazzarella (han som blev haffad på Eurodisney). Nu sitter bröderna i fängelse igen, och det lär vara andra klaner som styr i de spanska kvarteren. Ingen av bröderna Di Biasi har skrivit böcker, men jag kan iallafall citera ett vykort skrivet av Mario Di Biasi, som han skickade från Poggioreale (Neapels Kumla) till en kommunpolitiker, Vittorio di Napoli. Vykortet återfanns under en husundersökning hos politikern, då man hade börjat misstänka honom för samröre med camorran. På vykortet är det en bild av stadshuset, och på baksidan står det:

"Farbror Vittorio, det är mycket intressant att diskutera politik med dig. När vi ses igen hoppas jag att vi kan återuppta vårt lilla snack".

Jag vet inte varför de kallar varandra farbror, men ska ta reda på det.