Kära läsvänner!

Idag har absolut ingenting att säga. Men det har Maciej Zaremba. Har ni inte läst hans artiklar om den stora svenska kränktheten (artikelserien heter inte exakt så, men jag kallar den det just nu), så kan jag verkligen rekommendera den. Mycket tankvärd. Eller heter det tänkvärd? Ja, det gör det nog va. Här hittar ni artiklarna: www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp

Och när jag nu äntligen har listat ut hur man länkar när man bloggar så att det ser ut som en länk och som det faktiskt händer något med när man klickar på den, ska jag passa på att ännu en gång ge er länkarna på de fina bloggarna jag talade om i mitt allra första blogginlägg. Här kommer de: www.jacobsegenblogg.blogspot.com/   

hermansegenblogg.blogspot.com/

 

 

Så får jag önska en god kväll och en god natt. I morgon blir jag roligare.