IS THERE ANYBODY ALIVE OUT THERE?!!! Ta inte det där personligt. Det är bara ett uttryck för min tillfälliga eufori. Mycket kan man säga om USA, hela högar med skit kan man säga, men de har i alla fall Bruce Springsteen.

Efter att inte ha lyssnat på musik sedan strax före jul (sant)  satte jag just på "Magic". Och blev helt lycklig!

 

Men en sak är konstig med Bruce Springsteen. VAR ÄR ALLA DE DÄR SOM PÅSTÅS GILLA HONOM SÅ MYCKET??? Varje gång det är ny skiva och turné på gång så VERKAR det utbryta Springsteenfeber, alla biljetter påstås vara slutsålda sedan månader tillbaka och säljs svart för fyra- och femsiffriga belopp, och alla tidningar och tv och radio är knökfulla med intervjuer och reportage och  The Boss-experter som uttalar sig och skrytsamt viftar med bootlegrariteter och gamla koncertbiljetter och autografer och gudvetallt, men jag ser inte röken av nån hysteri i verkliga livet. I min värld är det bara jag som blir exalterad. INGEN jag känner bryr sig. ALLA jag känner kan mycket väl tänka sig en värld utan Bruce Springsteens musik. Alla utom jag. Något är väldigt fel.

Ibland misstänker jag att hela det där mediapådraget är en komplott för att jag ska invaggas i tron att jag inte är ensam. (Ja, jag tror absolut att jag är det nav som jorden snurrar runt.)