Så jag är trots allt inte helt ensam i denna den verkliga världen om att gilla Bruce Springsteen. Tack, Ninna, det känns skönt att höra! Och till Durr vill jag säga: klart att du får finnas! För mig får du i alla fall. Jag hoppas jag inte lät som om man jag tycker att man inte får finnas om man inte gillar Springsteen, för det var verkligen inte min avsikt. Och till Mattias M: jaså, det är likadant med Dylan nuförtiden, att man liksom går omkring och känner sig ensam om att gilla honom? Det är ju anmärkningsvärt, det måste jag säga, jag menar Dylan är ju Gud! Eller rättare sagt: tydligen VAR Dylan Gud. Om det kan vara till tröst kan jag tala om för dig att jag gillar Dylan, och jag känner minst två personer som har honom som helt klart fetaste idolen.

 

Och ja, Harriet, jag diskuterar gärna mina böcker. Eller jag har i alla fall ingenting emot att göra det. Eller såhär är det: Jag är nyfiken på hur folk upplever det jag skriver, och i synnerhet hur de uppfattar Enhet eftersom det är min senaste bok. So just shoot!

 

Igår beställde jag en bok på Adlibris, "Bitterfittan", och idag köpte jag tre på Cdon (jag kom plötsligt på att jag hade en rabattcheck där), "Rödby-Puttgarden" och Stieg Larssons två första. Ja, jag tänkte jag skulle berätta det för er, eftersom ni är läsvänner.