Jaha, nu har jag varit ute och bränt upp ett par bilar i byn! Det känns mycket bättre nu.

Mattias M, du får följa med nästa gång. Eller så kommer jag till Lund så bränner vi upp hela stan, jag tror det skulle ha lite större genomslagskraft än min lilla kravall här i lilla Katslösa, jag tror faktiskt inte att någon märkte något över huvudtaget.

 

Jag har ett stort och svårt beslut att fatta. Det handlar om läsning. Om böcker. Jag håller på med en gammal inte särskilt bra psykologisk thriller av Patricia Highsmith, och Bitterfittan av Maria Sveland. Och jag vill läsa ut båda, för jag vill veta hur det går i Highsmithboken, och jag vill veta vad jag kommer att tycka om Bitterfittan när jag är klar med den. Men samtidigt är jag just nu väldigt, väldigt, VÄLDIGT sugen på att börja på den där "Män som hatar kvinnor", för ALLA jag har hört som har läst Stieg Larsson har sagt att de blev typ helt besatta eller nåt och inte kunde sluta läsa när de väl hade börjat och det är precis just det jag längtar efter just nu.

Men frågan är: ”Att ha tre böcker på gång samtidigt? Verkar inte det lite hysteriskt? Lite rastlöst? Lite typ plugghästigt?

 

Ja, vi får se vad som händer. I’ll keep you posted.