Hej Ingela! Ja, det är just det där: ny pojkvän eller en vedkap. Men eftersom jag fortfarande tycker om och bryr mig om den f d pojkvännen, gör det ont i hela mig när jag jämför honom på det där viset med en maskin. Det känns inte riktigt rätt att tänka så – i synnerhet inte när jag just har hållit på i flera dagar och frågat mig vad som är sexistiskt och vad som inte är det. Och det faktum att det gör ont i mig att tänka så ger mig i sin tur en liten fingervisning om att jag nog ska låta såren läka ut ,eller hur man säger, efter det här förhållandet innan jag ger mig in i ett nytt.

 

För övrigt växer nog inte nya partners på träd precis, man kan nog inte bara bestämma att man ska skaffa sig en, och inte blir man mindre kräsen med åldern heller.

 

Kort sagt: det får bli en vedkap.

 

Hu, vad ensamt det där lät! Nä, nu sticker jag ut och joggar!