Medlemmens grupper

 • Grupplogga för Malmö/Lund cirkel
  aktiv för 8 timmar, 30 minuter sedan

  Vi är två, kanske tre tjejer som vill starta upp en trevlig och opretentiös bokcirkel som träffas IRL i Malmö/Lund trakterna. Är det någon som är på?
  Bra att veta kanske kan vara att vi fick kontakt genom ko […]

  Offentlig grupp / 172 medlemmar
 • Grupplogga för Bokcirkel i Malmö
  aktiv för 2 månader sedan

  Hej! Jag skulle gärna vilja starta en bokcirkel i Malmö för ett gäng roliga människor som tycker om att diskutera och dela med sig om tankar och teorier om böcker och läsande. Någon som är intresserad?

  Offentlig grupp / 50 medlemmar
 • Grupplogga för Feministisk bokcirkel i Lund
  aktiv för 1 år, 11 månader sedan

  Jag vill starta en feministisk bokcirkel i Lund! Vill ni vara med? Jag tänker mig att vi träffas kanske en gång i månaden (mer om ni vill) dricker vin (eller saft om man inte vill dricka alkohol), äter goda sake […]

  Offentlig grupp / 10 medlemmar
 • Grupplogga för Lundacirkeln
  aktiv för 5 år, 4 månader sedan

  Halloj! Tänkte att det var dags för att starta en ny bokcirkel i Lund! Folk från andra städer och orter är självklart också välkomna att ansluta! Jag är ganska ny på detta med bokcirklar, men vill gärna försöka bö […]

  Offentlig grupp / 13 medlemmar
 • Grupplogga för unga läsare runt lund
  aktiv för 5 år, 4 månader sedan

  Kul att vara 6-7 stycken som träffas ca en gång inmönaden och diskuterar boken vi läst, äter gott och snackar skit! Unga (jag blir 18 i sommar) mysiga människor som gillar att diskutera böcker och feminism är JÄTTEVÄLKOMNA!

  Offentlig grupp / 1 medlem