• Bokcirkeln är nu inne på sin avslutande vecka och jag vill å Vindelns biblioteks vägnar redan nu tacka er deltagare för visat intresse. Visst är det kul att diskutera böcker!? :-) Såklart kan ni fortsätta skriva i cirkeln även efter 31 mars, det finns säkert fler frågor att dryfta kring Silvervägen.

    Jag vill också passa på att bjuda in er till vår nästa bokcirkel som startar 15 april. Då ska vi läsa och diskutera boken Inlandet av Elin Willows.

    Handlingen i korthet: Kan man börja om var som helst, skapa sig ett nytt liv någon annanstans? En ung kvinna från Stockholm fyttar till sin pojkväns hemort, ett litet samhälle i Norrlands inland, Platsen kallad. Men relationen tar slut redan innan de hunnit fram. Hon tar ett jobb på en mataffär och blir kvar på orten av skäl hon själv inte riktigt begriper. Sakta men säkert arbetar hon sig in i platsen, och låter den arbeta sig in i henne. Det nya samhället har andra, okända koder. Här lämnar man dörren olåst, super på Hotellet på lördagarna, kör bil på isen. Hur blir man en del av något nytt?

    Låter det lockande? Anmälan sker genom att du går med i cirkeln här på bokcirklar.se. Sök ”Inlandet” i sökrutan så kommer cirkeln fram. Välkommen att delta och tipsa gärna andra!