• Carl Edholm gjorde en uppdatering i gruppen Grupplogga för Bokklubb StockholmBokklubb Stockholm 2020-10-17 18:57

  är intresserad av att delta i bokklubb, antingen befintlig eller om vi startar en ny. Tänker mig skönlitteratur, men gillar också historia. Är 35 och tänker mig ålder från 40 och nedåt. Kontakta gärna mig även om du ser att det var ett tag sedan detta meddelande postades. carl.edholm@hotmail.com. Stockholm.

 • David gjorde en uppdatering i gruppen Grupplogga för Bokklubb StockholmBokklubb Stockholm 2020-09-23 20:39

  Hej!

  Hej! Jag har länge funderat på att m gå med i en bokklubb då jag gillar att läsa mycket och olika saker och diskutera det – allt från självbiografier såsom Michelle Obamas senaste, till John McCains, likväl som psykologiböcker, romaner och undrar om ni är aktiva, vad ni läser och om jag skulle kunna få hänga med er? :)

 • Veronica gjorde en uppdatering i gruppen Grupplogga för Bokklubb StockholmBokklubb Stockholm 2020-09-07 19:53

  Hej,

  Jag läser psykologi till vardags. Jag har länge funderat på att gå i med bokklubb men det har inte blivit av. Öppen för att läsa det mesta. För närvarande läser jag Systrarna Tides sista sommar av Hannah Richell.

 • Emmelie gjorde en uppdatering i gruppen Grupplogga för Bokklubb StockholmBokklubb Stockholm 2020-09-06 15:58

  Hej!

  Jag har funderat på att gå med i en bokklubb, men haft svårt att hitta någon. Den här låter kul! Jag har läst Bonniers bok Knutby senast och just nu läser jag Emma Hambergs Resten av allt är vårt.

  Har ni flyttat gruppen? Hur gör man för att vara med?

  • Undrar också lite hur man gör för att vara med 😅

  • Hej!
   Asså jag fattar inte hur man kan prata med alla så tänkte att enklast var om alla la till mig på Facebook så vi kunde skapa en grupp? Vad har du för tankar med din cirkel Emmelie? Tänker att vi kanske kan slå ihop dom? :)

   • Hej! Nej, jag förstår inte heller den här sidan till 100 %. Jag har dock inte Facebook 😳 men finns på Instagram om det funkar? Min tanke är att vi kommer överens om en bok, diskuterar den lite under läsningens gång och när den är slut. Sen, på sikt, att vi faktiskt träffas, kanske en gång/mån. Hur tänker du?

 • Madelen86 gjorde en uppdatering i gruppen Grupplogga för Bokklubb StockholmBokklubb Stockholm 2020-09-04 22:51

  Hej älskar läsa allt möjligt men har inte varit med i en bokklubb. Skulle tycka det var roligt att ses 1 gång i månaden och diskutera.
  har läst mycket verklighetsbaserade/ Krimromaner sista tiden

 • Maximilian L gjorde en uppdatering i gruppen Grupplogga för Bokklubb StockholmBokklubb Stockholm 2020-09-04 09:11

  Hej,

  Har läst alltför mycket kurslitteratur på sistone och hoppas med lite omväxling genom att gå med i en bokcirkel, är också öppen att läsa det mesta.

 • Ida gjorde en uppdatering i gruppen Grupplogga för Bokklubb StockholmBokklubb Stockholm 2020-09-03 08:59

  Hej,
  Jag har velat gå med i en bokklubb så himla länge men aldrig tagit tag i det. Är, likt de flesta här, öppen för att läsa det meta. Hoppas jag är välkommen :)

 • Kajsa B gjorde en uppdatering i gruppen Grupplogga för Bokklubb StockholmBokklubb Stockholm 2020-09-02 20:19

  Hejsan!

  Är också på jakt efter en bokklubb i Stockholm! Flyttade hit ca 1 vecka sedan från Uppsala där jag var med i en annan bokklubb och har varit sugen på att hitta en liknande i Stockholm. Läser också för det mesta skönlitteratur men är öppen för allt. :)

 • Stella gjorde en uppdatering i gruppen Grupplogga för Bokklubb StockholmBokklubb Stockholm 2020-08-30 15:09

  Hej!
  Även jag har letat efter en bokklubb i Stockholm utan något vidare resultat. Jag är öppen för att läsa nästan allt :)

 • Ellinor gjorde en uppdatering i gruppen Grupplogga för Bokklubb StockholmBokklubb Stockholm 2020-08-29 12:00

  Hej!
  Jag söker också efter en bokklubb i Sthlm, men som sagt svårt att hitta någon aktiv! Läser främst skönlitteratur men är öppen till att läsa det mesta! :)