• Hoppas läsningen går bra! Här kommer Andra frågan:

    Vad tycker ni om karaktärerna och karaktärsbeskrivningarna? Vem är er favorit?

    • Eftersom det är skrivet i dagboksform är ju alla personbeskrivningar filtrerade genom Phoebes tankar, därför är det lätt att tycka om dom som hon gillar och tvärtom. Men jag gillar nog Kate och de som jobbar i välgörenhetsaffären mest så här långt in i boken.

    • Jag tycker att de flesta av karaktärerna känns ganska realistiska och roliga enligt hur de är beskrivna i boken men som tidigare nämnt så blir det mer att man gillar de som Phoebe själv tycker om. Jag skulle säga att jag tycker om Alex och Kate mest men det känns inte riktigt som att man har fått känna så många av alla karaktärerna ännu. Förhoppningsvis så får vi veta mer om de andra karaktärerna längre fram!

    • Ja precis man får ju mest Phoebes perspektiv på de olika karaktärerna. Jag måste säga att jag faktiskt gillar Phoebe bäst. För även om hon är sur och bitter ibland så tycker jag att hon är rolig och har ett rationalistiskt sätt att tänka på nåt vis. Osäker på om jag använder rätt ord här, men gillar hur hon tänker i alla fall! Emma verkar mysig också.

    • Jag tycker att karaktärerna beskrivs på ett bra och underhållande sätt, det fördjupar verkligen känslan av Phoebe genom att se på de olika människorna ur hennes ögon. Jag är väldigt förtjust i lyxkatterna!