• Hej och välkomna till denna bokcirkel! Hoppas ni hunnit komma igång :D Här kommer Första frågan:

    Vad tycker ni om bokens början? Kan ni relatera kring Phoebes känslor kring Polly och Tristan?

    • Jag gillar den humoristiskt bittra tonen i boken. Kan förstå att Phoebe är bitter på situationen, även om det kanske inte är riktigt är så illa som hon tycker… Men det blir ju inte lättare att hantera av att mamman vill åka iväg och vara borta en längre tid…

    • Jag hade lite svårt för sättet som författaren skriver på, jag lyssnade på boken och det blev då lite tjatigt med mycket upprepningar. Annars så gillar jag hur man snabbt kommer in i handlingen och det är lätt att förstå premisserna för berättelsen. Phoebes känslor tycker jag känns en aning överdrivna och extrema även om man absolut kan känna igen känslan av att vara utanför och övergiven när ens bästis blivit med pojkvän!

    • Jag tycker om hur boken är uppbyggd väldigt mycket! Tycker det är intressant att man får hänga med i vad som händer för varje dag som går samt att man kommer in i handlingen så snabbt. Än så länge så känns det som en ganska rolig bok som håller en underhållen. Jag kan hålla med om att Phoebes känslor är lite överdrivna men jag tycker nästan bara det gör det roligare och mer spännande att läsa vidare!

    • Jag gillar hur man kastas in i historien, man kommer in i den direkt. Än så länge har jag inte tröttnat på Phoebes drastiska uttryck. Kan känna med hennes reaktioner!