• Maud Hell gjorde en uppdatering i gruppen Grupplogga för Vad betyder bokcirklar och social läsning för dig?Vad betyder bokcirklar och social läsning för dig? 2013-02-20 19:25

  Vad hände på mötet om bokcirklar? Finns det något intressant att läsa?

  • Hej @maud-hell, jag ämnar att skriva ihop något från denna intressanta bokcirklarkväll på Sture Bibliotek. Lite om bokcirklande, lokalt och virtuellt, i stort utifrån era givande tankar… Vill även skriva om novellsamligen vi läste i måndags, Det gula huset, en mångbottnad läsning som inte lämnat mig oberörd… Kul att få prata bokcirklar och massbokcirkla var det. Tyvärr sitter jag detta vecka fast i viktiga men mindre inspirerande åtaganden som måste göras…! innan jag får ta tag i dessa mer givande uppgifter… :-)

  • Hanna: Hur många deltog i cirklandet på Sture, även jag är nyfiken på det

   • @Krister: Någonstans trodde jag mig ha läst att 100 noveller skulle delas ut inför denna kväll som senare annonserades som fullsatt… Men 25 noveller hade de att dela ut till intresserade. Så vi var en ganska liten skara på 16-17 personer i publiken tror jag Helt lagom för en sk ”massbokcirkel” svårt att bokcirklar fler tror jag och Sture är ju inte så stort. Tyckte det var ett trevligt format :-).

  • Nu har jag sent omsider skrivit några reflektioner från kvällen och om boken… @maud-hell