• Maud Hell gjorde en uppdatering i gruppen Grupplogga för Nobelpriset i litteraturNobelpriset i litteratur 2013-01-07 12:55

    Nu har jag förstått att ni försökt dela upp den här cirkeln i olika författarrubriker under Forum. Men jag tycker det är förvirrande och ska vi ha en för Vargas Llosa nu? Hade det inte i så fall varit bättre med länkar till varje författare direkt under cirkelrubriken? Eller ska någon kopiera över inläggen?

    • Hej @Maud ! Jag tänkte strukturera upp denna cirkel efter författare. Istället för att ha en bokcirkel för varje nobelpristagare så tänkte jag att vi kunde ha en tråd för varje. Det vore ju praktiskt och överskådligt. Men tyvärr fungerar inte riktigt allt som det ska än, men det kommer nog att lösa sig med tiden. Om jag kunde trolla så skulle jag gärna se länkar direkt under cirkelrubriken, men jag tror vi får hålla oss till den mall sajten har gett oss. Först och främst så är jag glad om det kommer inlägg över huvud taget, sedan får vi hoppas att vi lyckas få en rimlig struktur. Apropå Vargas Llosa så är det just det jag tänker är syftet med cirkeln: att fånga upp även tidigare nobelpristagare och diskutera dem. Bokcirklandets natur är på denna sajt ganska fri, man får själv hoppa på den diskussion som pågår eller skapa en ny och hoppas på respons. Det är väldigt lätt att på bokcirklar.se skapa en egen bokcirkel. Om man vill, kan man sätta en tidsram för den, t ex “Ett kort uppehåll av Göran Rosenberg. Läs klart till den 1/2 2013 och diskutera sedan.” Här i Nobelcirkeln tror jag väl främst att vi kommer diskutera den senaste pristagaren, men det är bra att ha ett forum där man kan fånga upp tankar kring Samuel Agnon eller Wole Soyinka, för att bara nämna två.