• Ingefära publicerade en uppdatering 2013-03-18 17:14

  Lyssnar just nu på En man som heter Ove av Fredrik Backman

 • Ingefära publicerade en uppdatering 2012-12-10 15:27

  Läser fortfarande Den osynliga bron men lockas hela tiden av andra böcker och som vanligt har jag flera böcker på gång samtidigt.

 • Ingefära publicerade en uppdatering 2012-11-24 15:19

  Den osynliga bron av Julie Orringer, 650 sidor tegelstensroman har landat i min hand. Läst lite i början och den lovar gott men det återstår att se om den håller hela vägen…

  • blev tipsad om boken av en kollega , läste boken med stor behållning, emellanåt var den gastkramande. Om du vill starta bokcirkel om boken ska jag tipsa flera vänner som bott i Ungern och Paris. Jag har boken i en läsplatta – svårt att låna ut den!

   • Intressant. Jag har läst lite över 100 sidor och tycker att den är väldigt bra så här långt. Jag har funderat lite på att starta bokcirkel men inte bestämt mig ännu. Det låter jättespännande med dina vänner som bott i Ungern och Paris. Jag funderar lite till och återkommer.

 • Ingefära publicerade en uppdatering 2012-11-17 15:37

  Fallet med de försvunna böckerna av Ian Sansom. En bok som gjorde mig fundersam. Vad var det för slags bok jag hade i mina öron: Deckare, samhällskritik, komedi? Den är lite av allt detta men gåtan och lösningen på fallet är inte det centrala i boken. Boken handlar om Israel Armstrong som flyttar från London till Irland för att börja arbeta som b…[Läs mer]

 • Ingefära publicerade en uppdatering 2012-11-13 12:01

  Allt jag säger är sant av Lisa Bjärbo. En ungdomsbok som jag påbörjade för ett tag sen. Den blev liggande pga att jag läste en massa annat. Nu ger jag den en ny chans.

 • Ingefära publicerade en uppdatering 2012-11-09 17:33

  Torka aldrig tårar utan handskar: 1. Kärleken av Jonas Gardell. Lyssnar på boken som läses av författaren. Det här är en bok som alla borde läsa. Författaruppläsningar är inte alltid lyckade men i det här fallet är det helt rätt person som läser boken. Gardell är en mästare på nyanser, växlingar mellan olika stämningslägen, dialekter.