• kerstintode publicerade en uppdatering 2013-01-12 10:57

  Lyssnar du på Lundströms bokhörna på lördagsmorgnar vid 8-tiden? Gör det! Ett så trevligt program. Idag var det Mons Kallentoft som berättade om sitt frosseri. Rent fysiskt verkar han klara av det. Han ser fortfarande magerlagd ut. Jag blev faktiskt lite orolig. Han är ju författare så han förminskar väl inte sina histortier.
  Sen kom en marockansk homosexuell författare numera naturaliserad fransman. Han kan inte flytta hem med sin läggning. Annars verkar han ha växt upp i en översexualiserad värld med 9 barn i en liten lägenhet.
  Jag som var La Cage aux Folles igår kväll och läst och hört om “Torka inte tårar utan handskar” undrar om vi alldagliga hetero är en försvinnande minoritet. Allt ljus på mej-syndromet har ändrat riktning. Nåt riktigt glädjepirr kan jag inte känna när Loa Falkman och Sven Nordin tar tag i den djupgående slutkyssen.
  Men åter till Lundströms bokhörna. Gunnar Bolin besökte en kulturtidskrift i Ungern som bekymrade sej för den nya regerings obildade kulturpolitik. Han är alltid intressant att lyssna till.
  Annars ska dom snart starta en cirkel om “Madame Bovary”. Ska försöka lyssna på den även om jag alltid tyckt den varit så tråkig.
  SJälv läser jag vidare i Zolas groteska miljöskildring av hallarna i Paris. Så den återkommer jag till framöver.

  • Vad menar du? Är Kallentoft hetsätare, eller vad…?
   När det gäller människors “läggningar” är det nog säkrast att tiga…
   Försiktighet anbefalles.
   Ngt som är tabu i vårt land är att “moralisera”.
   Som sagt, bäst att hålla sig till nutrala ämnen… :-)

  • Javisst, vilken pärla! Intervjun lyssnade jag till 2 gånger samma dag, Först slumrande, sedan beundrande!

  • Kerstin,
   jag ville kommentera en kommentar du hade för nån vecka sedan, den om att hålen att skriva i är så jäkla små. Har nån annan kanske redan gjort det, utan att jag ser det… Hålet är som en brevspringa i ett gammalt hyreshus! Men man kan sätta markören i nedre högra hörnet, på de där små prickarna, hålla nere och DRA UT området att skriva hur. Hur stort som helst. Känns ju som att få andan! Prova!

   • Ja catalpa (kul att se att du också hittat hit), men rätt vad det är så kniper den ihop igen och man får dra på nytt och på nytt. Gillar inte det.