• Helena Nye gjorde en uppdatering i gruppen Grupplogga för Cirkeln NYECirkeln NYE 2013-03-25 21:02

    Jag har aldrig riktigt läst ordentligt på kapitlerna med Vanessa och Wille men när jag har börjat fundera över de två så tycker jag att någonting är skumt, t.ex. det här med att Wille har ringt Linnea flera gånger och velat bli ihop igen, det har inte Vanessa tyckt är så konstigt eller någonting utan hon har bara låtit det gå förbi fast det verkar som Wille har känslor fortfarande för Linnea. Sen också allt med förlovningen, lite som att han vill snärja in eller smöra för henne så att hon inte bara kan dumpa honom för saker som det med Linnea t.ex. Har ni tänkt på deras relation någonting?

    • Jag tänkte också lite på det där med förlovningen. Han hade kanske dåligt samvete för att han hade varit med någon annan samtidigt. Det kanske inte betydde något och då ville han visa hur mycket han älskade Vanessa. Som du så Helena tror jag också att han ville snärja in henne så att hon, senare om, det skulle avslöjas , skulle ha svårare att dumpa honom.

    • Ja så kan det vara, att han hade dåligt samvete och att han bara älskade henne men han hade ju fortsatt ringa Linnea efter de hade förlovat sig, eller har jag fel?

    • Kanske är Wille för självgod för att kunna leva med att någon gjorde slut med honom? (för det var väl Linnéa som gjorde slut med Wille?) Det känns som om det ofta kan vara så med killar, att dom aldrig vill förlora mot en tjej. Kanske är det därför han ringer upp henne för att skälla på henne, för att han själv ska höjas upp lite. Fast ändå är det lite konstigt att han fortfarande ringer, får då får både Linnéa och Vanessa känslan av att han saknar henne