• Kristina gjorde en uppdatering i gruppen Grupplogga för BokhyllanBokhyllan 2015-08-26 10:36

  Elza har haft problem med att lägga upp meddelanden på sidan, så hon skickade till mig och så lägger jag ut åt henne. Här är det hon skrev:

  Hej!
  Snart är det dags för en ny månad å det innebär en ny bok för oss!
  Mina förslag:
  1. Konsten att höra hjärtslag av Jan-Philipp Sendker
  2. Red Rising av Pierce Brown
  3. Before I go to sleep av S.J Wat…[Läs mer]

  • Jag lägger min röst på “Before I go to sleep”. Jag vill läsa en bok som jag vet att jag kommer kunna få tag på – och är den helt nyutgiven och nyöversatt så är den för dyr för att köpas och jag kommer inte hinna få tag på den på biblioteket. Så tänker jag!

  • Jag röstar på “rött uppror” (red rising) då det verkar vara en stil på boken som jag vanligtvis inte läser & jag gillar att upptäcka nytt :)
   Ska jag rösta på en tvåa blir det nog “konsten att höra hjärtslag”.

   Men, har jag missat diskussionen om “öppnas i händelse av min död”? Är det vid månadsskiftet vi börjar diskutera? Har läst den och vill…[Läs mer]

   • Jag lägger nog min röst på “Before I go to sleep” och en tvåa.. då röster jag också på “Konsten att höra hjärtslag” =)

    Nej Shindlah, du har inte missat diskussionen om “Öppnas i händelse av min död”. Vi kommer att diskutera den på söndag/måndag =) Så håll ut några dagar till! =)

  • Eftersom jag hade en ide om att läsa Ellis bok “Mina hjältinnor” så får ju den min första röst. Den andra lägger jag på Begore I go to sleep av Watson :)

  • Jag röstar på Mina hjältinnor som nr 1 eftersom jag har tänkt läsa den ett tag nu. Som god 2:a säger jag Red rising (Rött uppror). Men som Kristina skrev så ska man ju få tag på boken också, man kanske inte vill köpa alla böcker. Mina hjältinnor kan jag dock tänka mig att köpa. Vi får se, spännande! :-)

  • Om man ska ha en “andra röst” (alla verkade ha det den här månaden” så hamnar den på “Mina hjältinnor”. Jag har reserverat både den och mitt förstaval “Before I go to sleep” på biblioteket, så att jag är förberedd! Haha. Det blir inte lätt för dig om du ska räkna och gradera första- och andraröster, Elza. :)

   • Känner inte till någon av dessa författare,men har sökt lite information.Jag har då fastnat för 1.Samantha Ellis och 2.Jan-Philipp Sendker. Så det blir min röst.

 • Kristina gjorde en uppdatering i gruppen Grupplogga för BokhyllanBokhyllan 2015-07-21 22:27

  Elza kunde inte lägga upp ett meddelande här, så jag postar det åt henne:

  Kära medlemmar!

  Hoppas ni har en bra sommar trots det tråkiga vädret!
  Det är dags att välja en bok att läsa i augusti =)

  Mina förslag:
  1. Flugornas herre – Wiliam Golding
  2. Go set a watchman – Harper Lee
  3. Öppnas i händelse av min död – Liane Moriarty
  4. The History o…[Läs mer]

  • Jag röstar på “Öppnas i händelse av min död” eller “Kärleks Historia” (The History of Love). Jag har nämligen läst den första och skulle vilja läsa “To Kill a Mockingbird” innan jag ger mig på “Go set a watchman”. Så jag röstar på alternativ 3 eller 4. :)

   • Jag är väldigt nyfiken på “Öppnas i händelse av min död”, den har jag haft på min to-read lista ett tag =)

  • Någon mer som vill rösta? Vi har tre röster på “Öppnas i händelse av min död” hittills och en liten vag röst på “Kärlekens historia”.

 • Kristina gjorde en uppdatering i gruppen Grupplogga för BokhyllanBokhyllan 2015-04-29 17:50

  Hej kära medlemmar!

  Nu är det dags igen att välja en ny bok. Elza bad mig ta hand om det den här månaden och här kommer mina förslag:
  1. Mayas dagbok av Isabel Allende
  2. Bokklubben vid livets slut av Will Schwalbe
  3. Det finns råttor överallt utom på Antarktis av Sara Beischer
  4. The Professor av Charlotte Brontë

  Kom gärna med egna förslag!

  H…[Läs mer]