• Cilla Dalén gjorde en uppdatering i gruppen Grupplogga för Hjälp: Frågor och svarHjälp: Frågor och svar 2013-02-24 17:34

  Jag förstår inte riktigt de olika möjligheterna i en speciell bokcirkel. Under “Forum” kan man till exempel lägga upp olika diskussionsfrågor och så kan de ältas i respektive “Tråd”? Och under “Hem” så visas allt i tidsordning (bakvänd)?
  I Bokcirkeln Litteratur från (södra) Afrika testade jag att i läge Hem kommentera ett inlägg som Maud lagt i en tråd i Forum. Men mitt svar syns inte sedan när man plockar fram Mauds inlägg i Forum. Det borde väl synas där?

  • @cilladalen Forum och trådar hör till de områden som många frågar om om just i Hjälp-cirkeln, då de är lite förvirrande i nuläget och kanske inte fungerar helt ultimat ännu… Vi ska se över dessa och se ifall de går att förtydliga/förbättra forumen, eller om vi kanske ska ta bort dem helt. Hoppas på att kunna besvara forum-frågorna lite bättre snart… Roligt att ni testar de olika möjligheterna och funktionerna i bokcirklarna!

   • Jag gillar nog egentligen Forum bättre än Hem. Tänker att man där tydligare kan lägga olika diskussionsfrågor/kapitel att diskutera/titlar eller nåt om man vill styra ett boksamtal lite. Och om man har en bokcirkel som sträcker sig över en längre tid så är det lättare att hitta till den del av diskussion som är aktuell för en själv.
    Men det är ju förstås viktigt att om inläggen från Forum även dyker upp i Hem så ska ev svar också flyttas mellan de olika delarna.