Profilbild
2020-11-11

Vi planerar att uppdatera sajten för Bokcirklar.se den 1 december 2020. Då kommer en del diskussioner att försvinna. I den nuvarande versionen av Bokcirklar.se har man kunnat diskutera dels på den så kallade “väggen”, dvs. direkt under fliken “Hem”, dels i ”forum”. Detta har inte fungerat så bra – när grupper har haft båda typerna av diskussion så har saker hamnat på fel ställen. På vår nya sajt kommer därför alla cirklar att behöva ha ett ”forum” och föra sina diskussioner där.

Det som nu är skrivet på ”väggen” kommer alltså inte att följa med till den nya sajten och det är därför viktigt att ni som har diskussioner här och vill ha kvar dessa, kopierar och sparar på egen hand.

Här nedan följer en instruktion för hur man sparar ner innehållet på ”väggen”:

* Gå in på din bokcirkel och fliken “hem”

* Skrolla ner och fäll ut alla ställen där det står [Läs mer] eller Visa mera (annars sparas bara delen innan)

* I webbläsaren, välj Arkiv -> Skriv ut … Där väljer du PDF och Spara som PDF.

För er som har aktiva diskussioner på “väggen” är det allra bästa om ni kan gå över till att diskutera i “Forum” redan nu. Om er grupp har fått fel forum eller om ni inte lyckas skapa ett forum, hör av er till redaktionen. Diskussioner som förs i forum kommer att finnas kvar på den nya sajten.

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till bokcirklar.se@gmail.com.

Hälsningar från Redaktionen