Efter en lång tids arbete slår vi nu äntligen upp dörrarna till en ny version av bokcirklar.se! Det är med stor glädje och förväntan vi bjuder in till sidan. Bara fantasin sätter gränser för vad vi kan hitta på här, på den enda sidan för att bokcirkla på nätet. Min uppmaning är att pröva sig fram! Bjud gärna in vänner och dra igång cirklar. Skriv i läsdagboken och var inte blyg för att ge dig in i samtalet och stifta nya bekantskaper. Vi kommer alla tillsammans fylla sidan med aktivitet i cirklar och läsdagböcker. Nu kan man också lätt använda sidan på både smart mobil och surfplatta. Kom ihåg att sidan är under utveckling, ställ gärna frågor i cirkeln Hjälp: Frågor och svar. Framöver kommer det att dyka upp teman och inte minst omröstning till Stora läsarpriset. Vilka var egentligen de bästa böckerna 2012? Nu gäller det att läsa för snart drar omröstningen igång!

Så här såg pristagarna ut förra året – vilka blir det i år?