Barn på bokmässan: I sju år nu har vi haft med oss barn på Bokmässan och det börjar bli svårare och svårare för varje år. Dels för att det har blivit flera barn, dels för att jag inte längre kan ta hand om dem hela helgen, utan måste själv försvinna ibland. Och dessutom sover de inte i barnvagnen längre. Utan nuförtiden har de egna önskemål, som ofta handlar om godis och ballonger.

DHLs monter var till exempel en storfavorit hos barnen i år – där delades det ut gratis godispåsar. Och Bokia fick ge vika för våra barns ballongtiggande; bjudballongerna hade tagit slut med det fanns några kvar som tihhörde själva montern. Mässan är väl fortfarande igång idag och Bokia får stå ut med ett minskat ballonguppbåd.

Men vi är hemma. Ballongerna och böckerna hängde med hela vägen. Och nu ska jag ställa ett par frågor. (Förra gången hade ni massor med läsvärda, välskrivna svar.)
1) Vad har ni för tips gällande barn på bokmässan?
2) Är göteborgare bokkunnigare än andra, tack vare mässan? Eller vad tycker ni?